Cauwe

‘n Cauwe, met water úit de Cauberg, een heerlijk koud biertje nadat je de Valkenburgse kuiten- bijter getrotseerd hebt. In deze bekende berg liggen namelijk de waterbronnen van Thermae 2000 verscholen. Dit water is circa 40.000 jaar afgesloten geweest van de meteorologische kringloop en zit daardoor vol mineralen.
Brouwerij Klinker gebruikte voor deze Weizen het mineraalwater uit de
80 meter diepe bron, met Duits keurpredikaat ‘Ursprünglich rein’ – een cum laude voor water.

Ingrediënten
gerstemout, tarwe, gist, water & hop

Alcohol percentage
6% vol

Bewaren
koel, donker en rechtopstaand bewaren

Schenktemperatuur
3° tot 5°C

Serveersuggestie
Gistdepot meeschenken in het glas

Knoevel Beer

’t Knoevelbeer is een blond, bovengistend craftbier.  Zacht van smaak met een vleugje tropisch fruit en een bittere afdronk. De nagisting op fles draagt bij aan het verder ontwikkelen van het aroma.

Stichting De Knoevel heeft samen met Brouwerij Klinker gezocht naar een manier om de mensen die een knuffel nodig hebben deze te kunnen geven. Daarom zal van ieder verkochte fles een vast bedrag worden overgedragen aan Stichting De Knoevel.
Wilt u zelf een donatie doen aan dit initiatief ga dan naar https://www.stichtingdeknoevel.nl

Ingrediënten
gerstemout, gist, water & fijne hopsoorten

Alcohol percentage
6,5% vol

Bewaren
koel, donker en rechtopstaand bewaren

Schenktemperatuur
6° tot 8°C

Serveersuggestie
rustig inschenken en droesem (gistdepot) in de fles laten